MTB Sport

Online sportwinkel

Wat zijn de voordelen van een pallet mover?

AGV 3

Een palletmover is een voertuig dat palletten op een werkplaats van A naar B kan brengen. Als je een pallet met 50 kratten hebt, dan is het moeilijk om deze zelf te vervoeren. Duwen en trekken is lastig, maar de kratten tillen is al helemaal onmogelijk. Het is daarom een goed idee om hiervoor een machine te gebruiken, want deze kan je helpen en het vervoeren van de spullen efficiënter maken. Een pallet mover heeft twee armen. Deze kun je onder het pallet zetten, zodat je deze makkelijk kunt vervoeren en optillen. In deze blog kun je meer lezen over de voordelen van een pallet mover.

AGV pallet mover of zelf besturen?

Wanneer je een pallet mover aan gaat schaffen, is het een goed idee om te kijken naar hoeveel je hem nodig hebt. Gebruik je hem maar één keer per week? Dan hoef je waarschijnlijk geen agv systeem nodig. Deze automatische pallet movers zijn namelijk een stuk duurder, omdat je ze niet zelf hoeft te besturen. Een normale pallet mover is goedkoper en kan in dat geval een voordeligere optie zijn. Gebruik je de pallet mover elke dag? Dan is een avg pallet mover handiger zodat je je tijd aan andere zaken kunt besteden.

Voordelen van avg systemen

AVG systemen hebben veel voordelen. Het kan voor een bedrijf een optie zijn om een avg te kopen, zodat ze een medewerker minder hoeven in te huren. Dit scheelt geld. Een avg kan het werk van een medewerker doen, zodat die op een andere plek in het bedrijf kan worden ingezet waar automatisering nog niet mogelijk is. Een avg scheelt niet alleen een medewerker, maar kan er ook voor zorgen dat het werk beter wordt uitgevoerd dan voorheen. Avg systemen zijn namelijk gemaakt voor specifieke taken, en kunnen dit foutloos doen.