MTB Sport

Online sportwinkel

3x toegankelijke sporten

De zomer komt eraan en daarom wil jij misschien gaan werken aan jouw summer body! Daarom staan hieronder een aantal super toegankelijke sporten die jou kunnen helpen om jouw body helemaal ready te maken voor de zomer! 

Padel  

Padel is de snelst groeiende sport van Europa en dus echt razend populair! Overal om je heen worden er steeds meer padelbanen aangelegd. Padel is toegankelijk voor iedereen en alle niveaus. Deze sport wordt gezien als de toegankelijke variant van tennis. Je speelt namelijk al snel lange rally’s, ongeacht het verschil in ervaring. Wil je het een keertje proberen? Voor een potje padel in Amsterdam Zuid kun je terecht bij The Padellers. Daar liggen vijf buitenbanen die je gemakkelijk online kunt boeken volgens het pay & play principe! Je zit dus niet vast aan een lidmaatschap, maar je kunt gewoon een keer een potje komen spelen. Als je wat noordelijker woont heeft The Padellers hetzelfde aanbod voor Padel in Hoorn. Daar liggen zo'n 6 indoorbanen op jou te wachten!

Fietsen

Zowel fietsen als hardlopen zijn sporten waar je gemakkelijk mee kunt starten. Het is ideaal dat je helemaal zelf kunt bepalen wanneer je een rondje wil gaan fietsen. Is in je eentje sporten niks voor jou? Bel een van je vrienden op en ga lekker samen een rondje fietsen! Daag jezelf uit door het rondje steeds iets grote te maken of voer je fietstempo steeds een beetje op. Het kan tegenwoordig wel misschien wel een beetje lastig zijn om een racefiets te vinden. Fietsen is in de ‘coronatijd’ namelijk enorm populair geworden, omdat het een gemakkelijke manier is om je conditie op pijl te houden of te verbeteren.  

Bootcamp

Bij lekker weer kun je gemakkelijk een bootcamp volgen in een park bij jou in de buurt! Er worden in alle parken genoeg lesjes aangeboden. Wil je liever niet deelnemen aan een les? Zet dan je eigen work out in elkaar. Wissel een rondje rennen af met een aantal oefeningen tussendoor. Voor de oefeningen heb je niet per se materiaal nodig, want je kunt het al zwaar genoeg maken zonder gewichten. Wees een beetje creatief en maak gebruik van muurtjes om op de springen of bankjes om je push ups tegenaan te doen.