MTB Sport

Online sportwinkel

Badkamer inrichten

Hoe maak je je badkamer zo strak, schoon en stylish mogelijk? Ga je voor een Oosters mozaïek aan de muren, of grote tegels die van marmer lijken? Wil je liever een industriële uitstraling waarin grovere bouwelementen naar voren komen zoals beton? Als het laatste het geval is Beton Cire vloer badkamer bij uitstek geschikt. Dit is namelijk een beton dat speciaal bewerkt is om het waterdicht te maken. Het komt voor in verschillende kleuren, wat de kiezer veel keuze geeft. De klassieke grijze uitstraling is het meest industrieel, maar ook kleuren zoals groen, blauw en beige zijn mogelijk. Bij de afwerking is er ook van alles mogelijk, wat spreekt van de handigheid van een Beton Cire vloer badkamer. Het kan strak gegoten worden, voor een moderne uitstraling, of er kunnen juist vegen in de laag beton worden achtergelaten waardoor een meer Oosterse uitstraling gecreëerd wordt.

Kosten

Net zoals met alle dingen, kunnen de kosten zo gek gemaakt worden als men zelf wilt. Beton Cire vloer badkamer is makkelijk zelf aan te leggen, omdat beton makkelijk in gebruik is. Er zijn emmers Beton Cire te koop voor zo weinig als 20,- per m2. Uiteraard kan er ook een vakman worden ingeschakeld, die persoonlijk naar de badkamer komt kijken om zijn of haar expertise erop los te laten. Het is hierbij aan te raden om offertes aan te vragen bij verschillende vakmannen om de prijzen te vergelijken.

Doorgaans geldt dat hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per m2. Het kan dus verstandig zijn om in een keer een groter oppervlak te laten afwerken. Daarnaast is het niet onbelangrijk hoe de ruimte eruit ziet: veel hoekjes en vervelende randjes kosten meer tijd, dus ook meer geld.

Advies

Schakel een specialist om je te laten adviseren! Het leggen van een grond kan zelf gedaan worden, maar men moet wel weten waar op gelet moet worden. Een consult is geen overbodige luxe.