MTB Sport

Online sportwinkel

Het voorspellen van voetbalwedstrijden

De competities zitten er helaas op en hebben we ook weer mogen genieten van spannende finales in de Europa League en de Champions League, maar is het voetbal nog zeker niet klaar met ons. Vanaf juni kunnen we ons namelijk weer opmaken voor het EK voetbal! Het Nederlands elftal start 13 juni tegen Oekraïne aan zijn eerste wedstrijd op het EK. Tijdens de voetbalwedstrijden in de reguliere competities en ook op het EK is er naast het voetbalspel nog veel meer te beleven. Zo zijn er natuurlijk vele sponsoracties op de grote toernooien, maar is het voor jou als kijker bijvoorbeeld ook mogelijk om de voetbalwedstrijden te voorspellen tegen vooraf opgestelde uoteringen. Je kunt je makkelijk aanmelden bij diverse bookmakers, waarna je geld kunt overmaken naar het online account en je bedragen in kunt zetten op verschillende sportwedstrijden!

Het voorspellen van voetbalwedstrijden

Een bekende vorm van gokken en het plaatsen van weddenschappen, zijn voetbal voorspellingen. Verschillende bookmakers bieden ieder andere quoteringen aan, waarna je op een team kan inzetten waarvan jij denkt dat zij de overwinning mee naar huis nemen. Nu kun je natuurlijk eens een gokje wagen en een voetbal voorspelling invullen voor een favoriete wedstrijd, maar zijn er ook vele partijen die graag hun analesn en voorsellingen met je delen. Aan de hand van de eerder gespeelde wedstrijden in een seizoen, het verloop van het seizoen en eventuele blessures, weten verschillende platformen en duidelijke analyses te maken waarna ze zullen inleggen op een wedstrijd. 

Ook kan er op een forum worden gesproken over verschillende methodes die worden gebruikt bij het voorspellen van voetbalwedstrijden, zoals de 10-20-30 methode die redelijk goed bekend is in deze sector.

Het inzetten op voetbalwedstrijden bij de beste bookmakers

Het inzetten van voetbalwedstrijden gaat via een bookmaker. In Nederland is dit TOTO. TOTO is een spel van de Nederlandse loterij, waarbij zij aan de hand van quoteringen de opties om te wedden ter beschikbaarheid stellen. Echter is het zo dat de grotere en wellicht ook wel bekendere bookmakers juist hogere quoteringen aanbieden voor dezelfde weddenschap. Als speler ben je natuurlijk een dief van je eigen portemonnee wanneer je voor een lage quotering kiest, aangezien je ervan overtuigd bent dat je de weddenschap zal winnen. Kijk dus goed naar de beste bookmaker is en waar je het meeste voor je inleg zal krijgen, waarna je alleen nog een account aan hoeft te maken en kunt starten met het inzetten van bedragen op voetbal voorspellingen!