MTB Sport

Online sportwinkel

Personal trainer Nijmegen

Personal trainer Nijmegen

Eerst dacht ik het allemaal zelf te kunnen. Toen ik over mijn trainingsroutine sprak met een vriend, had hij het erover om een personal trainer hier in Nijmegen te zoeken. Ik wilde dat eerst niet aannemen! Ik dacht altijd dat personal trainers alleen maar voor pro’s en wannabe-atleten waren. Toen ik er beter over na ging denken, kwam ik tot de conclusie dat het in principe helemaal niets uitmaakt. Of je nu iemand bent die net begint met trainen of een doorgewinterde sporter van een hoog kaliber, een personal trainer kan altijd een bijdrage leveren aan het (sneller) behalen van je fitnessdoelen op een veilige en verantwoorde manier.

Begeleiding

Advies op maat

De voordelen van een PT (personal trainer) zijn werkelijk eindeloos. Iets waar ik eerder nog nooit bij stilgestaan heb. Het begint al met advies op maat. Advies dat compleet gepersonaliseerd is en aansluit bij de persoon die ik ben, zodat ik de beste versie van mezelf kan worden. Dit advies komt trouwens ook goed van pas bij lichamelijke afwijkingen of blessures!

Trainen op een veilige en geschikte wijze

Iedereen heeft verschillende doelen met betrekking tot hun fitness-reis. Een personal trainer kan hier een grote rol in spelen, omdat hij of zij hier alles vanaf weet en zijn of haar kennis precies op jou kan afstemmen.

Verantwoordelijkheid en motivatie

Dit is een van de grootste zaken waar ik baat bij had. Een PT houdt je verantwoordelijk en gemotiveerd. Geen excuses! Zonder een PT had ik al lang een paar trainingen overgeslagen, want er is niemand die me verantwoordelijk houdt. Die tijd is geschiedenis. Resultaten zijn echter het heden!

Stimuleren

Dit had ik veel eerder moeten doen!

Wil jij jezelf naar een hoger niveau tillen? Neem eens een kijkje op www.targetpt.nl. Hier kun je een personal trainer in Nijmegen vinden die alles wat je hierboven leest voor elkaar krijgt. Ik ben blij dat ik de keuze gemaakt heb om een PT in te huren, want dat heeft bij mij echt het verschil gemaakt! Ik had dit veel eerder moeten doen.