MTB Sport

Online sportwinkel

Het volgen van een fitness Hoofddorp

Logo-Physiq

Graag fitness Hoofddorp lessen volgen? PhysIQ is dan de sportschool de het beste deze fitness kan geven. Zo is PhysIQ een sportschool met veel ervaring. Dat komt omdat PhysIQ al vele jaren bestaat en al veel mensen over de vloer hebben gehad. Hierdoor heeft PhysIQ veel mensenkennis gekregen en weten ze goed hoe ze met iedereen om moeten gaan. Ook maakt PhysIQ gebruik van de allerbeste oefeningen, waardoor iedereen snel, maar ook eenvoudig vooruitgang kan maken. Hierdoor bereikt elke klant sneller zijn doel en is het ook eenvoudiger om deze vast te houden.

fitness

Veel mogelijkheden bij PhysIQ

Bij vele sportscholen worden er vele diensten aangeboden qua trainingen. Hierdoor kunne vele mesnen doen wta ze nogeog hebben. Bij PhysIQ is dit ook het geval. PhysIQ heeft zelfs een zeer brede dienstverlening. Hier is er een opsomming van:

  • Fysieke trainingen,

Spreekt voor zich, een training zoals iedereen hem kent, alleen dan op jouw niveau en door middel van de beste oefeningen.

  • Behandelingen & revalidatie,

Een speciale training die gefocust is om jou te laten revalideren van een blessure.

  • Persoonlijk voedingsplan,

Een voedingsplan die goed aansluit op jouw doel en levensstijl. Zo wilt PhysIQ namelijk dat je je hele leven lang wat aan deze voedingsplan hebt.

  • Mentale coaching,

Een doel wordt niet alleen maar bereikt door fysieke kracht, maar ook door mentaal sterk te zijn. Zo gaat PhysIQ jou helpen om dit onder controle te krijgen.

  • Workshops & clinics,

Workshops om daadwerkelijk iets in te leren door te gaan sporten.